Naantalin Kukkakauppa Kastanjasta saat kauniit kukat arkeen ja juhlaan

Perinteinen Kukkakauppa Kastanja kokoaa laajan valikoiman kukka-asetelmia, -kimppuja ja -laitteita erilaisiin tilaisuuksiin, aina häistä kastajaisiin sekä yritystilaisuuksiin asti. 


Sesongin mukaan valikoimastamme löytyy lisäksi erilaisia viherkasveja ja ruukkukukkia. Saat meiltä myös ruukut, kortit, mullat ja lannoitteet. Voit tulla tutustumaan valikoimaamme liikkeeseemme tai ottaa meihin yhteyttä ja kertoa, mihin tarpeeseen kukat tulevat.


Yhteystiedot

Iloa arkeen kimpuin ja kukkasin

Kukat piristävät arkea ja tuovat kotiin ihanaa raikkautta! Niillä voidaan loihtia kotiin vuodenajan mukaista tunnelmaa. Kukat ovat erinomainen tapa kertoa lähimmäisille, että välität. Loihdimme toiveidesi mukaiset, kauniit kimput ja sidonnat arjen iloksi!


Millaisia kukkia toivot piristämään sinun tai lähimmäisesi arkea?

Häiden humua ainutlaatuisin hääkimpuin

Saat meiltä kaiken juhlatilan ja kirkon somistukseen: teemme koristeet alttarilta juhlapöytiin ja buffettiin! Meiltä saat tilattua toiveidesi mukaiset hääkukat, tyyliisi sopivan, yksilöllisen morsiuskimpun tai muun morsiammen koristeen. Teemme myös sulhasen, sulhaspoikien, kaasojen ja muiden läheisten rintakukat ja kukkakorut.


Tule käymään ja kerro meille hääsuunnitelmistasi!

Näyttävyyttä yritystilaisuuksiin kukka-asetelmilla

Kukat tuovat ilmettä myös seminaareihin ja yritystilaisuuksiin. Teemme Naantalin liikkeessämme toiveidesi mukaiset kukkakimput ja kukkakoristeet, jotka tuovat tilaisuuteesi näyttävyyttä.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä